MatchX Support

[dipl_ajax_search search_placeholder=”Zoeken…” include_post_types=”all” search_result_box_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_result_item_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_icon_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” form_field_background_color=”rgba(0,0,0,0.65)” form_field_text_color=”#FFFFFF” form_field_focus_text_color=”#FFFFFF” background_color=”RGBA(255,255,255,0)” width=”100%” max_width=”600px” module_alignment=”center” border_radii_form_field=”on|3px|3px|3px|3px” border_width_all_form_field=”1px” border_color_all_form_field=”rgba(255,255,255,0.6)” global_colors_info=”{}” _i=”2″ _address=”0.0.0.2″ /]

Hoeveel levert de MatchX Miner op?

Bij de MatchX M2 Pro Miner draait het om deelname aan het LPWAN. Door de MatchX aan te sluiten, versterk je de dekking van het IoT netwerk en hiervoor word je beloont tot $10 aan MXC per dag.

Hoe zit het met MXC koersschommelingen?

De beloning van MXC ter waarde $10 per dag is stabieler dan met andere cryptocoins. Dit houdt in dat wanneer de koers van MXC zakt, de MatchX Miner meer MXC coins mined om zo op ongeveer dezelfde waarde uit te komen. Dit is niet 1 op 1. Als de koers teveel zou dalen, zul je merken dat je relatief minder in dollars mined. Je mined nog steed meer coins, dus als je koers weer stijgt, compenseert dat de dip op die manier!

Bijvoorbeeld:

Op dag 1 is  MXC 1 dollar per coin waard. De MatchX Miner mined 10 coins en verdient 10 dollar.

Op dag 2 is MXC nog maar 0,50 dollar per coin waard. De MatchX Miner mined nu 15 coins en verdient nog steeds 7,5 dollar.

Welke cryptomunten kan ik met de MatchX Miner minen?

De MatchX M2 Pro Miner kan verschillende cryptomunten minen, waaronder MXCDHX en Bitcoin, welke vervolgens direct worden opgeslagen in de digitale wallet van de DataDash App.

Beïnvloed de (woon)plaats de opbrengst van de MatchX Miner?

Woonplaats:

De locatie zal de opbrengsten van de MatchX Miner niet beïnvloeden. Het maakt dus niet uit of de miner in een dorp of een stad staat. 

Let op: Bij meer dan 10 MatchX Miners binnen een straal van 2 km, zal de MatchX Miner minder presteren. Je kan controleren hoeveel MatchX Miners bij jou in de buurt zijn met de MatchX Map.

Plaats:

De plek in huis waar de MatchX Miner staat, heeft ook geen invloed op hoeveel MXC de MatchX kan minen.

We raden echter wel aan om de MatchX indien mogelijk buiten, bij een raam, op een balkon of op een dak te installeren voor maximale prestatie en bijdrage aan het LPWAN.

Hoe weet ik hoeveel MatchX M2 Pro Miners bij mij in de buurt zijn?

Om er zeker van te zijn dat jouw MatchX Miner nog genoeg dekking kan bijdragen aan het IoT netwerk, raden wij aan om eerst te controleren of er niet meer dan 10 MatchX Miners in jouw omgeving zijn. Op de MatchX Map kun je zien hoeveel MatchX Miners er in jouw omgeving zijn.

 

https://mxcmapper.com/

Gerelateerde Vragen:

[dipl_woo_products_carousel products_number=”1″ include_categories=”27″ products_per_slide=”1″ add_to_cart_bg_color=”#262B31″ products_per_slide_tablet=”1″ products_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” price_text_color=”#CB9626″ add_to_cart_text_color=”#FFFFFF” border_radii_add_to_cart_button=”on|50px|50px|50px|50px” border_color_all_add_to_cart_button=”RGBA(255,255,255,0)” locked=”off” global_colors_info=”{}” _i=”3″ _address=”1.0.1.3″ /]

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

[et_pb_blog_extras include_categories=”53″ blog_layout=”slider” slider_layout=”vertical_grid” read_more_text=”Lees verder…” category_color=”#FFFFFF” category_background_color=”#262B31″ show_comments=”off” show_read_time=”on” read_time_text=”min lezen” slides_per_group=”10″ slides_per_view_tablet=”” slides_per_view_phone=”1″ slides_per_view_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”2.1.0.0″ /]

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.