MatchX Support

Hoeveel levert de MatchX Miner op?

Bij de MatchX M2 Pro Miner draait het om deelname aan het LPWAN. Door de MatchX aan te sluiten, versterk je de dekking van het IoT netwerk en hiervoor word je beloont met ongeveer $10 aan MXC per dag.

Hoe zit het met MXC koersschommelingen?

De beloning van MXC ter waarde van $10 per dag is stabiel ongeacht de koers van MXC. Dit houdt in dat wanneer de koers van MXC zakt, de MatchX Miner meer MXC coins mined om op de waarde van $10 per dag uit te komen.

Bijvoorbeeld:

Op dag 1 is  MXC 1 dollar per coin waard. De MatchX Miner mined 10 coins en verdient 10 dollar.

Op dag 2 is MXC nog maar 0,50 dollar per coin waard. De MatchX Miner mined nu 20 coins en verdient nog steeds 10 dollar.

Welke cryptomunten kan ik met de MatchX Miner minen?

De MatchX M2 Pro Miner kan verschillende cryptomunten minen, waaronder MXCDHX en Bitcoin, welke vervolgens direct worden opgeslagen in de digitale wallet van de DataDash App.

Beïnvloed de (woon)plaats de opbrengst van de MatchX Miner?

Woonplaats:

De locatie zal de opbrengsten van de MatchX Miner niet beïnvloeden. Het maakt dus niet uit of de miner in een dorp of een stad staat. 

Let op: Bij meer dan 10 MatchX Miners binnen een straal van 2 km, zal de MatchX Miner minder presteren. Je kan controleren hoeveel MatchX Miners bij jou in de buurt zijn met de MatchX Map.

Plaats:

De plek in huis waar de MatchX Miner staat, heeft ook geen invloed op hoeveel MXC de MatchX kan minen.

We raden echter wel aan om de MatchX indien mogelijk buiten, bij een raam, op een balkon of op een dak te installeren voor maximale prestatie en bijdrage aan het LPWAN.

Hoe weet ik hoeveel MatchX M2 Pro Miners bij mij in de buurt zijn?

Om er zeker van te zijn dat jouw MatchX Miner nog genoeg dekking kan bijdragen aan het IoT netwerk, raden wij aan om eerst te controleren of er niet meer dan 10 MatchX Miners in jouw omgeving zijn. Op de MatchX Map kun je zien hoeveel MatchX Miners er in jouw omgeving zijn.

 

https://mxcmapper.com/

Gerelateerde Vragen:

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

Bitcoin minen 2022 - bitcoin mining
De Crypto WereldMatchX Miners

Bitcoin minen in 2022

Veel mensen vragen zich af of Bitcoin minen in 2022 nog zin heeft. Wij zetten alle voor en nadelen voor je op een rijtje. In 2022 ontvangt een succesvolle Bitcoin Miner, 6.25 Bitcoin (BTC) met - op het moment van schrijven - een waarde van ongeveer $138.000. Dit is...

De Crypto WereldMatchX Miners

Whales gespot in MXC

Whales gespot in MXC MXC heeft grote spelers aan de haak geslagen, de eerste Crypto Whales zijn plotseling opgedoken. Wat kan dit voor de MXC koers betekenen?   Wat zijn Crypto Whales? Een (Crypto) Whale is een community term die verwijst naar individuen of...

MatchX Crypto dip
MatchX Miners

Profiteer van de Cryptodip met MatchX

Veel mensen hebben het idee dat de cryptowereld op z’n kop staat door de crash van de zogeheten “stablecoins”. De crash van deze stablecoins wordt door sommigen zelfs vergeleken met de kredietcrisis van 2008. Hoe komt het dan dat het nu extra rendabel is om een...

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.