Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik geld verdienen met cryptominen?

Een cryptominer verzendt data of verwerkt transacties. Voor het verzenden van die waardevolle data en voor het uitvoeren van die transacties wordt een (jaar)fee betaald. Jij versterkt daarmee het netwerk van de cryptovaluta naar keuze en het desbetreffende systeem beloont jou hiervoor. 

 

Als cryptominen rendabel is, waarom doet niet iedereen het?

Passief inkomen is niet weggelegd voor mensen met een statische mindset. Er zijn risico’s verbonden aan crypto en aan cryptomining. Net zoals dat beleggen voor mensen met de juiste kennis rendabel kan zijn, is dit ook niet iets wat iedereen doet.

 

Wat zijn de risico’s van cryptomining?

Met cryptovaluta kan de waarde van een munt dalen. Daarom is het belangrijk om niet alleen naar de beste return of investment te kijken, maar ook naar het project achter de munt, de koers van die munt en naar de cryptomarkt. Cryptomining doe je niet omdat je snel veel geld wil verdienen, maar om een extra bron van inkomen te creëren voor lange termijn.

 

Hoe weet ik welke cryptominer het beste bij mij past?

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen welke cryptominer het beste bij jou past:

Online

Via onze webshop kun jij je over de verschillende cryptominers inlezen en via onze overzichtelijke opbrengstmodules kan je zelf de winst per miner berekenen.

Showroom

Of plan je bezoek en bij onze showroom te Proostwetering 41 in Utrecht. Hier staan onze specialisten jou uitgebreid te woord om te bespreken welke cryptominer het beste aansluit bij jouw wensen. 

Persoonlijk contact

Wil je graag meer informatie en met onze deskundigen spreken, zonder direct een bezoek aan onze showroom te plannen? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: +31 30 249 6191

Mobiel of Whatsapp:+31 6 83 28 14 57

E-mail: info@minersnederland.com

 

Overige vragen

Betaling & Betalingsmogelijkheden

Alle informatie over onze betalingsmogelijkheden en waarom we deze betalingsmogelijkheden hanteren vind je hier.

Retour & Terugbetaling

Voor zo’n grote aankoop wil jij er natuurlijk van verzekerd zijn dat je kan retourneren mocht er onverwachts iets mis zijn. Lees snel verder.

Verzending & Levering

Heb je vragen over hoe we onze producten verzenden of wat onze levertijden zijn? Kijk eerst hier.

Privacy & Klantenservice

Jouw privacy is belangrijk en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Heb je andere vragen over onze service of kunnen wij dingen voor jou verbeteren?