Verzending & Levering

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij versturen en bezorgen onze producten uitsluitend binnen Nederland en België. Wil je een aankoop via ons in een ander land bezorgen? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor alle Helium en MatchX Miners geldt dat op werkdagen voor 15.00 besteld, wordt volgende werkdag geleverd.

Alle GPU Miners en Custom Miners hebben een levertijd van 2 a 3 weken.

Neem contact op om de actuele levertijden te bespreken. 

 

Hoe weet ik wanneer ik mijn bestelling kan verwachten?

Zodra je MatchX, Helium of PlanetWatch miner verstuurd is, ontvang je een track & trace code. Houd deze dus goed in de gaten om te zien rond welke tijd de cryptominer bezorgd wordt.

GPU-miners en ASIC-miners worden persoonlijk bij jou bezorgd en geïnstalleerd op afspraak. Zo weet je zeker dat de apparatuur werkt. Tevens krijg je van ons een instructie hoe de miner werkt. Mocht je vragen hebben dan zijn wij er om jou de service te bieden die jij wenst. 

 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik mijn pakket ontvang?

Wij maken gebruik van de PostNL ophaalservice. Uw bestelling wordt voor het volledige bedrag verzekerd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de totale aankoopsom. MatchX miners, Helium Miners en PlanetWatch miners sturen wij 100% verzekerd via PostNL. De GPU miners worden speciaal op maat gemaakt en worden persoonlijk bezorgd en geïnstalleerd. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten inclusief verzekerde zending zijn gratis.