De beste ASIC miners
om te minen!

ASIC minen vandaag de dag is nog steeds interessant! Door onze technische en brede kennis kunnen wij jou helpen met het beste advies.

Miner ASIC - Asic miner - Asic miner litecoin

Wat is een ASIC miner?

ASIC staat voor Application Specific Integrated Circuit. ASIC Miners zijn speciaal ontworpen om één of een zeer specifiek aantal cryptomunten zo effectief mogelijk te minen. Bij het minen van cryptomunten, moeten computers een zeer complexe puzzel oplossen. De computer die als eerste de puzzel oplost, wordt hiervoor beloond met cryptomunten. ASIC Miners zijn het resultaat van het constant verbeteren van computers om nog effectiever de blockchain puzzels op te kunnen lossen. Vanwege hun efficiëntie zijn ASIC Miners de industriestandaard geworden voor het minen van Bitcoin (BTC). Tegenwoordig zijn er ook veel andere cryptomunten waarvoor ASIC Miners als de beste miners beschouwd worden om deze cryptomunten te minen.

Lees verder over ASIC-miners →

Onze méést rendabele ASIC miners

ASIC Miner Bitcoin
(S19 Pro 110TH)

 3.751,00

Opbrengst indicatie:
€5,00 – €7,00 per dag

Lees verder →

ASIC Miner L7

 9.999,00

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Opbrengst indicatie:
€20,00 – €30,00 per dag

Lees verder →

Kadena KA3 miner

 10.399,00

Antminer KA3 Kadena Miner

Opbrengst indicatie:
€30,00 – €50,00 per dag

Lees verder →

ASIC Miner Bitcoin (S19 Pro 110TH)

De Bitmain Antminer S19 PRO is een ASIC Miner die ontwikkeld is om op het SHA-256 algoritme te minen. Deze miner is in staat om Bitcoin (BTC – samen met BSV, BCH, ABC en LTC) te minen. Om deze reden is de S19 PRO een populaire miner voor mensen die geïnteresseerd zijn in Bitcoin minen. 

Ga naar S19 Pro 110TH →

Ga naar S19 Pro 110TH →

ASIC Miner L7

De Bitmain Antminer L7 is de krachtigste miner op de markt om simultaan DOGE en Litecoin (LTC) te minen. Deze miner is uitgerust met een BM1489-chip en bereikt een hashrate van maar liefst 9500 MH/s. Met een stroomverbruik van 3425 watt levert de L7 Miner dezelfde prestaties als maar liefst 20 stuks L3+ Antminers! Dit maakt de Bitmain Antminer L7 de beste keuze voor LTC-mining. Daarnaast ondersteunt deze miner alle cryptocurrencies op het Scrypt-algoritme. Je kunt dus Digibyte (DGB), Verge (XVG), Netcoin (NET), Bit Connect (BCC), Novacoin (NVC) en meer minen.

Ga naar L7 →

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Ga naar L7 →

Kadena KA3 miner

De KDA Miner is een miner die speciaal is ontworpen om met het BlakeS2 algoritme te kunnen minen. Dit algoritme is de basis van de Kadena coin, één van de meest veelbelovende crypto coins die er op dit moment gemined kan worden. Het Kadena project werd in november 2021 gelanceerd en is sindsdien onwijs populair. De voornaamste reden waarom het BlakeS2 algoritme nog geen enorme toestroom van miners heeft gehad, is omdat de vorige Kadena miner een instaptarief van €40.000,- euro had. Met de nieuwste Bitmain Antminer KA3 – KDA Miner, wordt Kadena minen voor iedereen toegankelijker. Deze miner valt binnen een lagere prijsklasse en levert niet in op prestaties.

Ga naar KA3 miner →

Antminer KA3 Kadena Miner

Ga naar KA3 miner →

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk