De beste ASIC miners
om te minen!

ASIC minen vandaag de dag is nog steeds interessant! Door onze technische en brede kennis kunnen wij jou helpen met het beste advies.

Miner ASIC - Asic miner - Asic miner litecoin

Wat is een ASIC miner?

ASIC staat voor Application Specific Integrated Circuit. ASIC Miners zijn speciaal ontworpen om één of een zeer specifiek aantal cryptomunten zo effectief mogelijk te minen. Bij het minen van cryptomunten, moeten computers een zeer complexe puzzel oplossen. De computer die als eerste de puzzel oplost, wordt hiervoor beloond met cryptomunten. ASIC Miners zijn het resultaat van het constant verbeteren van computers om nog effectiever de blockchain puzzels op te kunnen lossen. Vanwege hun efficiëntie zijn ASIC Miners de industriestandaard geworden voor het minen van Bitcoin (BTC). Tegenwoordig zijn er ook veel andere cryptomunten waarvoor ASIC Miners als de beste miners beschouwd worden om deze cryptomunten te minen.

Lees verder over ASIC-miners →

Onze méést rendabele ASIC miners

ASIC Miner Bitcoin
(S19 Pro 110TH)

 1.846,68 excl. BTW

Lees verder →

ASIC Miner L7

 6.388,80 7.002,60 excl. BTW

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Lees verder →

Antminer S19 Hydro

 2.874,40 excl. BTW

Bitmain Antminer S19 PRO+Hyd

Lees verder →

ASIC Miner Bitcoin (S19 Pro 110TH)

De Bitmain Antminer S19 PRO is een ASIC Miner die ontwikkeld is om op het SHA-256 algoritme te minen. Deze miner is in staat om Bitcoin (BTC – samen met BSV, BCH, ABC en LTC) te minen. Om deze reden is de S19 PRO een populaire miner voor mensen die geïnteresseerd zijn in Bitcoin minen. 

Ga naar S19 Pro 110TH →

Ga naar S19 Pro 110TH →

ASIC Miner L7

De Bitmain Antminer L7 is de krachtigste miner op de markt om simultaan DOGE en Litecoin (LTC) te minen. Deze miner is uitgerust met een BM1489-chip en bereikt een hashrate van maar liefst 9500 MH/s. Met een stroomverbruik van 3425 watt levert de L7 Miner dezelfde prestaties als maar liefst 20 stuks L3+ Antminers! Dit maakt de Bitmain Antminer L7 de beste keuze voor LTC-mining. Daarnaast ondersteunt deze miner alle cryptocurrencies op het Scrypt-algoritme. Je kunt dus Digibyte (DGB), Verge (XVG), Netcoin (NET), Bit Connect (BCC), Novacoin (NVC) en meer minen.

Ga naar L7 →

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Ga naar L7 →

Antminer S19 Hydro

De Bitmain Antminer S19 Hydro is een krachtige speler binnen de wereld van cryptocurrency mining. Met een indrukwekkende hash-snelheid van 151 TH/s behoort het tot de toonaangevende Bitcoin mining-apparaten die momenteel beschikbaar zijn. Een ander voordeel van de Antminer S19 Hydro is het gebruiksgemak. Dankzij de Bitmain Miner Management-software is het eenvoudig te bedienen en te beheren. Bovendien heeft het een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk is op te zetten en te gebruiken. Of je nu een ervaren miner bent of net begint, de Antminer S19 Hydro biedt een gebruiksvriendelijke ervaring. Kortom, de Bitmain Antminer S19 Hydro is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en krachtig apparaat om Bitcoin te minen. Met zijn indrukwekkende hash-snelheid en gebruiksgemak is het een betrouwbare optie voor serieuze miners.

Ga naar Hydro →

Bitmain Antminer S19J PRO+

Ga naar Hydro →

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk