Hosting voor jouw
cryptominers

Een miner + hosting in Noorwegen
vanaf €0,10 per kWh!

✓  Vandaag besteld, binnen 2 weken live      Altijd toegang      24 uur service

Hosting voor
kleine miners

Kleiner dan 2000W

Ice River KS1

€0,12

per kWh

 + €20,- per maand voor 2 jaar

Hosting voor
grote miners

Groter dan 2000W

Bitmain Antminer T21

€0,10

per kWh

 + €25,- per maand voor 2 jaar

Mining farms met meer dan 50 miners krijgen een speciale aanbieding. Neem hiervoor contact met ons op!

Populair

Onze populairste cryptominers

Ice River KAS KS3

Bitmain Antminer L7

Aanschafprijs:

 6.333,00 6.980,28 excl. BTW

Stroom + stallingskosten: € 247 + €25,- per maand

   En meer!

De L7 9500M Cryptominer markeert een nieuwe standaard in de wereld van cryptocurrency mining met zijn ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie. Deze krachtige machine levert een indrukwekkende hashrate van 8550M t/m 9500M, waardoor het een van de meest krachtige miners op de markt is, ideaal voor het delven van diverse cryptocurrencies. Wat de L7 onderscheidt, is zijn uitzonderlijke energie-efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat miners de hoogst mogelijke rendementen behalen met een lagere operationele kost.

Ice River KAS KS3

Bitmain Antminer K7 63.5TH

Aanschafprijs:

 4.882,20 excl. BTW

Stroom + stallingskosten: € 221 + €25,- per maand

Maak kennis met de revolutionaire Cryptominer K7 63.5TH, een state-of-the-art miningoplossing ontwikkeld voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde miners. Deze krachtige machine levert een uitzonderlijke hashrate van 63.5 TH/s, waarmee het een van de toonaangevende miners in de markt is. Door zijn geavanceerde energie-efficiëntie van slechts 0.045 J/GH, biedt de K7 63.5TH een optimale combinatie van hoge prestaties en laag stroomverbruik, cruciaal voor het maximaliseren van winstgevendheid in de dynamische wereld van cryptocurrency mining.

Uitverkocht

Ice River KAS KS3

Iceriver KS3M 6TH

Aanschafprijs:

 6.199,08 excl. BTW

Stroom + stallingskosten: € 244,80 + €25,- per maand

Ontdek de kracht van de KS3M 6TH Cryptominer, een geavanceerde miningoplossing ontworpen voor zowel beginners als ervaren miners. Deze efficiënte machine levert een indrukwekkende hashrate van 6 TH/s, waardoor het een van de meest concurrerende miners in zijn klasse is. Met zijn energie-efficiëntie van slechts 0.045 J/GH, biedt de KS3M 6TH een uitstekende balans tussen prestatie en stroomverbruik, wat essentieel is in de wereld van cryptocurrency mining.

Uitverkocht

Ice River KAS KS3

Iceriver KS3

Aanschafprijs:

 15.316,80 excl. BTW

Stroom + stallingskosten: € 244,80 + €25,- per maand

Stap in de wereld van efficiënt cryptocurrency minen met de IceRiver KAS KS3, een topklasse cryptominer die de perfecte synergie tussen kracht en energie-efficiëntie belichaamt. Deze revolutionaire machine is ontworpen om zowel beginners als veteranen in de miningwereld te ondersteunen, door een ongeëvenaarde hashrate te leveren die het een competitieve keuze maakt in de huidige markt. De KAS KS3 onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie, die een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik mogelijk maakt zonder in te leveren op prestaties. Dit maakt het een ideale keuze voor miners die streven naar maximale rendementen met minimale operationele kosten.

Uitverkocht

Ice River KAS KS3

Bitmain Antminer E9 Pro

Aanschafprijs:

 4.297,52 4.462,81 excl. BTW

Stroom + stallingskosten: € 158,40 + €20,- per maand

Stap in de toekomst van cryptocurrency mining met de Antminer E9 Pro, een grensverleggende cryptominer die de lat hoger legt voor zowel efficiëntie als prestaties in de miningindustrie. Deze indrukwekkende machine is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van zowel beginners als doorgewinterde miners te voldoen, door een ongekende hashrate te bieden die het tot een dominante speler op de markt maakt. De Antminer E9 Pro is uitgerust met geavanceerde technologie die een buitengewone energie-efficiëntie mogelijk maakt, waardoor miners kunnen genieten van lagere operationele kosten terwijl ze maximale winstgevendheid behalen. Dit apparaat is niet alleen een krachtpatser in termen van prestaties, maar zet ook nieuwe standaarden voor duurzaamheid in het minen van digitale valuta, waardoor het een slimme investering is voor iedereen die serieus is over mining. Met de Antminer E9 Pro bent u klaar om de dynamische uitdagingen en kansen van het moderne cryptocurrency landschap effectief aan te gaan.

Uitverkocht

Wij bevelen deze miners aan. Opzoek naar een andere miner + hosting? Dat is uiteraard gewoon mogelijk. Kom daarvoor bij ons in contact en dan helpen we je graag.

98% online

Wij streven ernaar om jouw miners 98% van de tijd online te hebben

Vocht- en stofvrij

De miners staan in een ruimte die vocht- en stofvrij is

Bescherming tegen piekspanning

We monitoren iedere miner zodat deze nooit overbelast raken

Uptime monitoring

Jouw miners controleren we altijd op uitval en indien nodig herstarten we ze

24/7 beveiliging

De ruimte van de miners wordt 24/7 bewaakt, zowel fysiek als via camera’s

Support op locatie

Indien reparatie nodig, gebeurt dit altijd op locatie. Direct doorminen

Jouw miners in goede handen

We zijn jaren geleden begonnen als enthousiastelingen die zelf miners bouwden. Onze passie voor cryptotechnologie heeft ons gedreven om door de jaren heen een berg aan kennis en ervaring te verzamelen. Hierdoor kunnen we nu een team van experts aanbieden dat in alle facetten van crypto is gespecialiseerd.

Of je nu als beginner je eerste miner bij ons wilt komen hosten of je mining farm wilt migreren naar een betere locatie. Jouw hardware is bij ons in goede handen. Samen met onze partners hebben wij een professionele infrastructuur en capaciteit om tot 17MW aan miners te hosten. Dat zijn zo’n 5.000 Bitmain S19 Bitcoin miners!

Jouw ervaring als jij voor ons kiest.

    • Altijd toegang tot je crypto coins, om de 4 uur uitbetaald.
    • Online dashboard vanaf je laptop of telefoon met al je rewards en miners.
    • Binnen 2 weken online.
    • 50% aanbetaling vooraf, 50% wanneer de miner online is.
    • 24 uur service voor én na de aankoop.

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, binnen 2 weken live      Expertise en kennis      Persoonlijk