Wij zijn

Miners Nederland

Bij Miners Nederland delen we onze diepgaande expertise in crypto-mining. Onze missie gaat verder dan alleen het aanbieden van miningapparatuur; we willen investeerders een betrouwbaar en op maat gemaakt investeringsplan bieden, gebaseerd op jarenlange ervaring en grondig onderzoek.

Waar we voor staan

Hoewel we meer dan 600 verschillende munten kunnen minen, bieden we alleen de miners aan waar we volledig achter staan, zowel wat betreft het product als het bedrijfsmodel. We zijn toegewijd aan het bieden van betrouwbare en winstgevende oplossingen voor onze investeerders. Daarom blijven we voortdurend streven naar innovatie en groei binnen de crypto-miningsector. We houden de vinger aan de pols en onderzoeken continu de meest rendabele munten om te minen. Daarnaast volgen we nauwlettend de ontwikkelingen in de wereld van cryptovaluta.

Transparant en betrokken

Dit vertaalt zich in persoonlijke adviesgesprekken waarin we jouw specifieke behoeften begrijpen en waar je pas het volledige bedrag betaalt wanneer de miner volledig online en operationeel is. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt.

Volledige ontzorging

We streven naar volledige ontzorging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van het minen. We zijn er om je te ondersteunen gedurende het hele proces. Daarnaast delen we graag onze expertise en inzichten met jou via onze social mediakanalen en de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Privacy en veiligheid

Bij Miners Nederland staat jouw privacy en veiligheid hoog in het vaandel. We waarborgen de integriteit van jouw cryptowallets en bieden gratis installatie aan als onderdeel van onze toewijding om jouw mining-ervaring naadloos en veilig te maken.

Ons verhaal

juli 2023

Hosting in Noorwegen

Crypto miners niet zelf hosten? Geen zorgen. Met behulp van Noorse groene stroom of Nederlandse internetsnelheid kunnen we vanaf juli 2023 crypto miner(s) tegen een extreem laag tarief op een veilige plek hosten.

juli 2022

Reparatiepunt voor ASIC-miners

In de tweede helft van 2022 werd Miners Nederland ook een reparatiepunt voor defecte Asic miners vanuit heel Europa. Verder is er ondanks de dip een positief rendement op o.a. Asic miners en Kadena miners, organiseren wij cursussen over crypto, hoe de blockchain langzaam geïntegreerd wordt in ons alledaagse bestaan en hoe je de parels herkent. Via Miners Nederland kan je inmiddels meer dan 600 coins minen.

oktober 2021

AsRock – Officiële reseller van Europa

Miners Nederland werd benoemd tot de officiële reseller van AsRock, een gerenommeerde naam in de computerhardware-industrie. Deze samenwerking stelde Miners Nederland in staat om als enige reseller in Europa maar liefst drie jaar garantie op hun videokaarten aan te bieden.

februari 2021

Het ontstaan van…

In februari 2021 werd Miners Nederland opgericht door Nick Quivooy, Rob Nyari en Jahso Quivooy. Hun focus lag aanvankelijk op het bouwen van GPU miners, uitgerust met de nieuwste videokaarten op de markt. Deze krachtige videokaarten waren niet alleen geschikt voor het spelen van de meest veeleisende games op de hoogste grafische instellingen, maar ze bleken ook een passieve inkomstenbron te bieden. Op het hoogtepunt van de cryptobullrun was een 480MH cryptominer maar liefst €17.200 waard, met een dagelijkse opbrengst tussen €35 en €50. Dit resulteerde in een snelle terugverdientijd van slechts 15 maanden voor de investeerders. Interessant dus zo’n geldkastje!

Ons team

Nick Quivooy

Oprichter

Rob Nyari

Mede-oprichter

Jahso Quivooy

Mede-oprichter

Ynze Velzen

Hard- en softwarespecialist

Thijmen van Dijk

Online Marketeer

Priscilla Winnik

Copywriter

Nienke Meinster

Vormgever

Nick en Rob
aan het woord

Het is prachtig om van je hobby je werk te mogen maken. Wat begon met ‘een beetje prutsen’ op een vrijdagavond, is in een paar jaar uitgegroeid tot een organisatie met een team aan medewerkers waar we onwijs trots op zijn. Telkens als we een half jaar of jaar terugblikken, staan we versteld van hoe hard de organisatie veranderd en groeit. Ook blijven we ons enthousiastmeren over alle ontwikkelingen in de crypto en de mining industrie, en het is leuk om te zien dat ons enthousiasme gedeeld wordt.

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk