Retour & Terugbetaling

Wat is jullie ruilbeleid?

Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die je ontvangen hebt, kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst, terugsturen naar Miners Nederland. Neem hiervoor eerst contact met ons op per email: info@minersnederland.com.

Op de retourvoorwaarden geldt de uitzondering dat alle ASIC en GPU-miners niet geretourneerd kunnen worden in verband met maatwerk. 

Alle andere goederen kunnen geretourneerd worden naar Miners Nederland, Industrieweg 26, 1521NE Wormerveer. Wij adviseren om de goederen met aankoopbewijs terug te sturen. De retourkosten en risico’s van de zending zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor onverzekerde retourzendingen.

 

Wat mag je met onze producten doen tijdens de 14 dagen bedenktijd?

Je moet het product kunnen beoordelen om te beslissen of je het wilt houden. Je mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits dit netjes gebeurd. Je mag onze producten niet in gebruik nemen, als je nog niet weet of je het wil houden. MinersNederland mag om een vergoeding vragen als na de retourzending blijkt dat er iets met het product gedaan is of het product in gebruik is genomen dat niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. Als na gebruik blijkt dat er iets niet in orde is met het product, kan er geen aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht, maar kan er wel aanspraak gemaakt worden op de garantie. Voor het herroepingsrecht geldt dat je een product alleen mag inspecteren en bekijken, zoals je ook in een fysieke winkel zou doen. Het in gebruik nemen van onze producten sluit deze producten automatisch uit van het herroepingsrecht tijdens de 14 dagen bedenktijd.

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 7 werkdagen op je bankrekening verwachten.