Snelle hosting voor jouw crypto miners!

Crypto miners niet zelf hosten? Geen zorgen. Met behulp van Noorse groene stroom of Nederlandse internetsnelheid kunnen we jouw crypto miner(s) tegen een extreem laag tarief op een veilige plek hosten.

Hosting in Noorwegen

Ontdek de kracht van Noorse groene stroom! Noorwegen, met zijn ruige landschap en overvloedige natuurlijke hulpbronnen, is een pionier op het gebied van duurzame energie. Dankzij de talloze rivieren en watervallen die het land rijk is, genereert Noorwegen een groot deel van zijn energie uit waterkracht – een schone, hernieuwbare en efficiënte bron van groene stroom.

Maar dat is niet alles. Noorwegen investeert ook in windenergie en benut de krachtigste winden van de Noordzee om elektriciteit op te wekken zonder de planeet te schaden. Het resultaat is een energienetwerk dat tot 98% uit hernieuwbare bronnen bestaat!

Als je voor Noorwegen kiest, kies je voor een groene toekomst. Ontdek hoe je met ons kunt bijdragen aan een duurzamere wereld.

Hosting in Nederland

Nederland, met zijn geavanceerde technologie-infrastructuur en gunstige zakelijke omgeving dichtbij huis, en bovendien een land met een betrouwbare stroomvoorziening. Nederland is een voortrekker op het gebied van duurzaamheid en investeert aanzienlijk in hernieuwbare energiebronnen. Zo zijn de mogelijkheden om je miner te laten draaien op schone en groene energie.

Met een van de beste breedbandnetwerken ter wereld ben je verzekerd van een stabiele en snelle verbinding. Dit betekent dat je miners efficiënt kunnen communiceren met het blockchain-netwerk en optimale prestaties kunnen leveren. 

Als je voor Nederland kiest kies je ook voor snel internet, een betrouwbare stroomvoorziening en duurzame energie.

Complete hosting voor jouw GPU of ASIC miner

Bitmain Antminer S19J PRO+

ASIC

crypto miners

€25,- per miner p.m.
€0,10 cent per kWh
2 jaar contract
Opstart en installatie gratis!

Bitmain Antminer S19J PRO+

GPU

crypto miners

€25,- per miner p.m.
€0,13 cent per kWh
2 jaar contract
Opstart en installatie gratis!

✓  Goedkope hosting

✓  24/7 beveiliging

✓  Reparatie op locatie

✓  Zonder zorgen

Voordelen van Noorwegen

Onze hostingfarm in Noorwegen biedt diverse voordelen voor cryptomining. Met Noorwegen’s groene energievoorziening draag je bij aan een duurzamere toekomst en vermindering van de koolstofvoetafdruk. De natuurlijk lage temperaturen zorgen voor efficiënte koeling, verlengen de levensduur van apparatuur en verlagen onderhoudskosten. Noorwegen’s stabiele stroomnet garandeert ononderbroken mining operaties, terwijl het vriendelijke regelgevende klimaat innovatie en technologische vooruitgang ondersteunt. Kiezen voor onze hostingfarm in Noorwegen betekent duurzaamheid, kostenefficiënte koeling, stabiliteit en een gunstig regelgevend klimaat voor succesvolle en milieuvriendelijke cryptomining.

Voordelen van Nederland

Ontdek de kracht van onze hostingfarm in Nederland voor jouw cryptomining succes! Profiteer van de betrouwbaarheid en sterke infrastructuur die we bieden, rechtstreeks vanuit het hart van Nederland. Met altijd toegang tot jouw miners, kun je eenvoudig de voortgang van jouw investering volgen en blijven optimaliseren. Nederland staat bekend om zijn krachtige netwerken, waardoor jouw cryptomining operaties efficiënt en probleemloos verlopen. Hoewel we wellicht niet de natuurlijke koeling hebben zoals in Noorwegen, blijven we inzetten op groene praktijken en gebruiken we geavanceerde technologieën om energie-efficiëntie te maximaliseren. 

Kom in contact

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk