Introductie tot MatchX Cryptomining

Leer stap voor stap hoe jij kunt

beginnen met het genereren van passief inkomen

Bij traditionele (GPU) cryptomining, worden transacties geverifieerd en toegevoegd aan een blockchain. Om deze transacties te kunnen verifiëren, moet de rekenkracht van een computer uitgeleend worden. Het verifiëren van transacties is een energie intensief en kostbaar proces. 

 

Hoe werkt de MatchX M2 Pro Cryptominer?

De MatchX M2 Pro verifieert geen transacties om deze toe te kunnen voegen aan een blockchain, maar werkt volgens een Proof of Participation (PoP) verdienmodel. 

Eén van de unieke aspecten van de MatchX M2 Pro Miner is dat de M2 Pro extreem kosteneffectief is. In tegenstelling tot het minen van Bitcoin met GPU of ASIC Miners, verbruikt de MatchX M2 Pro amper stroom. De MatchX M2 Pro miner kost zelfs minder aan stroomverbruik dan een gemiddelde gloeilamp.

Door het aansluiten van een MatchX M2 Pro miner creeër je een LPWAN (Low Power Wide Area Network). Dit  LPWAN netwerk kan vervolgens gebruikt worden voor gegevensoverdracht. Het PoP verdienmodel van MatchX beloont de MatchX M2 Pro Miner voor de dekking die het bijdraagt aan het Internet of Things (IoT). 

 

Wat is het IoT (Internet of Things)?

Het Internet of Things (IoT) is een internet netwerk voor smart apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een “slimme” thermostaat, een “slimme” deurbel of een robotstofzuiger. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 65 miljard smart apparaten. Al deze apparaten verzamelen data en willen deze data verzenden naar een gebruikers app. Wanneer deze smart apparaten allemaal het internet zouden gebruiken, zou het internet overbelast raken. Speciaal voor smart apparaten om data te verzenden en te ontvangen, is er een nieuw netwerk opgezet, namelijk het Internet of Things (IoT).

 

Hoe kan MatchX een beloning geven aan iedereen die bijdraagt aan het IoT van MatchX?

MatchX werkt aan het opzetten van een IoT netwerk. In deze beginfase is MatchX bezig met consumenten stimuleren om een MatchX M2 Pro Miner aan te schaffen om zo de dekking van het IoT netwerk te vergroten. Als MatchX dezelfde kant op gaat als het Helium Project (een andere miner die ook een IoT netwerk opzet), dan zal MatchX in de toekomst het gebruik van hun IoT netwerk gaan verhuren aan bedrijven die gebruik maken van smart technologie. Bedrijven die met smart technologie werken, hebben immers een netwerk nodig waarover hun smart apparaten data kunnen verzamelen en verzenden.

Welke Tokens kan jij minen met de MatchX M2 Pro Cryptominer?

MatchX heeft zijn eigen multi token mining systeem. Zo kun jij een reeks coins in hun eigen omgeving minen en ruilen tegen elkaar. De hoofdmunt om dit in terug te zetten is MXC, welke op de grote exchanges terug te vinden is.

 

Conclusie

Door het aansluiten van een MatchX M2 Pro miner, creeër je een LPWAN. Het LPWAN netwerk draagt bij aan de dekking en connectiviteit van het IoT netwerk. Dankzij de LPWAN technologie, kan jouw MatchX M2 Pro Miner data ontvangen en verzenden over het IoT. 

Het IoT netwerk is nodig om smart apparaten data te laten ontvangen en verzenden naar gebruikers apps. De MatchX M2 Pro Miner is dus eigenlijk een kleine radiozender die via 16 verschillende frequenties data kan verzenden waardoor data van smart technologie uitgewisseld kan worden tussen apparaten en gebruikers. Data die verstuurd wordt over het netwerk van MatchX wordt versleuteld (encrypted) en kan niet door miners worden ingelezen, ook de oorsprong en bestemming blijven verborgen voor miners, zo garandeert het MatchX netwerk privacy en waterdichte veiligheid voor de data die over het netwerk wordt getransporteerd.

LPWAN Crypto Miner van MatchX

 

  Alle miners worden gratis en verzekerd via PostNL verstuurd.

  Makkelijk thuis te installeren.

  Direct uit voorraad leverbaar.

  Beheer alles vanuit de AXS app op je telefoon.

Lees mee op ons blog

Nieuwste Artikelen over MatchX

De MatchX transitie van MXC naar DHX

De MatchX transitie van MXC naar DHX

De afgelopen twee jaar heeft de MatchX Miner voor ongeveer 10 USD per dag aan MXC gemined. Dit gaat veranderen. De MatchX M2 Pro Miners zullen na een bepaalde tijd overgaan van...

Bitcoin minen in 2022

Bitcoin minen in 2022

Veel mensen vragen zich af of Bitcoin minen in 2022 nog zin heeft. Wij zetten alle voor en nadelen voor je op een rijtje. In 2022 ontvangt een succesvolle Bitcoin Miner, 6.25...