MatchX Support

Wat is een MatchX Miner (M2 Pro)?

De MatchX M2 Pro Miner is ’s werelds eerste IoT cryptominer gebaseerd op LPWAN (Low Power Wide Area Network) technologie. Deze technologie zorgt voor hoge Mining prestaties met minimaal elektriciteitsverbruik.

De MatchX is ontworpen om door iedereen gebruikt te kunnen worden. Er is geen expertise of programmeerkennis vereist. Er is ook geen monitor of toetsenbord nodig. Installatie van de MatchX Miner duurt slechts 30 seconden met ieder iOS of Android apparaat. De MatchX M2 Pro kan overal worden gebruikt met een wifi of internetverbing.

De M2 Pro kan verschillende tokens minen, waaronder MXC, DHX en Bitcoin, welke vervolgens direct worden opgeslagen in de digitale wallet van de DataDash App.

Wat is het Internet of Things (IoT)?

Het Internet of Things (IoT) netwerk, is een netwerk voor smart apparaten om data over te verzenden en te ontvangen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een “slimme” thermostaat of deurbel. Er zijn naar schatting meer dan 65 miljard smart apparaten die allemaal data versturen naar een gebruiker. Wanneer al deze apparaten het internet zouden gebruiken, zou het internet overbelast raken. Als oplossing is er een nieuw netwerk gekomen speciaal voor deze smart apparaten, namelijk het IoT.

Wat is LPWAN?

LPWAN staat voor Low-Power-Wide-Area-Network en is de kern technologie van de MatchX M2 Pro Miner. LPWAN is een draadloos telecommunicatienetwerk dat is ontworpen om langeafstandscommunicatie met een lage bitsnelheid mogelijk te maken om verschillende (smart) apparaten en sensoren met elkaar te verbinden.

Wat zijn de afmetingen van de MatchX Miner?

Zonder de antennes is de MatchX Miner 101x226x73 mm. De MatchX Miner is een kleine miner en past overal in huis.

Wat zijn de minimale systeemeisen voor de M2 Pro?

Er zijn geen minimale systeemeisen voor de MatchX M2 Pro Miner. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en elektriciteit om de MatchX Miner aan te zetten.

Gerelateerde Vragen:

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

Bitcoin minen 2022 - bitcoin mining
De Crypto WereldMatchX Miners

Bitcoin minen in 2022

Veel mensen vragen zich af of Bitcoin minen in 2022 nog zin heeft. Wij zetten alle voor en nadelen voor je op een rijtje. In 2022 ontvangt een succesvolle Bitcoin Miner, 6.25 Bitcoin (BTC) met - op het moment van schrijven - een waarde van ongeveer $138.000. Dit is...

De Crypto WereldMatchX Miners

Whales gespot in MXC

Whales gespot in MXC MXC heeft grote spelers aan de haak geslagen, de eerste Crypto Whales zijn plotseling opgedoken. Wat kan dit voor de MXC koers betekenen?   Wat zijn Crypto Whales? Een (Crypto) Whale is een community term die verwijst naar individuen of...

MatchX Crypto dip
MatchX Miners

Profiteer van de Cryptodip met MatchX

Veel mensen hebben het idee dat de cryptowereld op z’n kop staat door de crash van de zogeheten “stablecoins”. De crash van deze stablecoins wordt door sommigen zelfs vergeleken met de kredietcrisis van 2008. Hoe komt het dan dat het nu extra rendabel is om een...

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.