MatchX Support

[dipl_ajax_search search_placeholder=”Zoeken…” include_post_types=”all” search_result_box_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_result_item_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_icon_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” form_field_background_color=”rgba(0,0,0,0.65)” form_field_text_color=”#FFFFFF” form_field_focus_text_color=”#FFFFFF” background_color=”RGBA(255,255,255,0)” width=”100%” max_width=”600px” module_alignment=”center” border_radii_form_field=”on|3px|3px|3px|3px” border_width_all_form_field=”1px” border_color_all_form_field=”rgba(255,255,255,0.6)” global_colors_info=”{}”][/dipl_ajax_search]

Wat is een MatchX Miner (M2 Pro)?

De MatchX M2 Pro Miner is ‘s werelds eerste IoT cryptominer gebaseerd op LPWAN (Low Power Wide Area Network) technologie. Deze technologie zorgt voor hoge Mining prestaties met minimaal elektriciteitsverbruik.

De MatchX is ontworpen om door iedereen gebruikt te kunnen worden. Er is geen expertise of programmeerkennis vereist. Er is ook geen monitor of toetsenbord nodig. Installatie van de MatchX Miner duurt slechts 30 seconden met ieder iOS of Android apparaat. De MatchX M2 Pro kan overal worden gebruikt met een wifi of internetverbing.

De M2 Pro kan verschillende tokens minen, waaronder MXC, DHX en Bitcoin, welke vervolgens direct worden opgeslagen in de digitale wallet van de DataDash App.

Wat is het Internet of Things (IoT)?

Het Internet of Things (IoT) netwerk, is een netwerk voor smart apparaten om data over te verzenden en te ontvangen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een “slimme” thermostaat of deurbel. Er zijn naar schatting meer dan 65 miljard smart apparaten die allemaal data versturen naar een gebruiker. Wanneer al deze apparaten het internet zouden gebruiken, zou het internet overbelast raken. Als oplossing is er een nieuw netwerk gekomen speciaal voor deze smart apparaten, namelijk het IoT.

Wat is LPWAN?

LPWAN staat voor Low-Power-Wide-Area-Network en is de kern technologie van de MatchX M2 Pro Miner. LPWAN is een draadloos telecommunicatienetwerk dat is ontworpen om langeafstandscommunicatie met een lage bitsnelheid mogelijk te maken om verschillende (smart) apparaten en sensoren met elkaar te verbinden.

Wat zijn de afmetingen van de MatchX Miner?

Zonder de antennes is de MatchX Miner 101x226x73 mm. De MatchX Miner is een kleine miner en past overal in huis.

Wat zijn de minimale systeemeisen voor de M2 Pro?

Er zijn geen minimale systeemeisen voor de MatchX M2 Pro Miner. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en elektriciteit om de MatchX Miner aan te zetten.

Gerelateerde Vragen:

[dipl_woo_products_carousel products_number=”1″ include_categories=”27″ products_per_slide=”1″ add_to_cart_bg_color=”#262B31″ products_per_slide_tablet=”1″ products_per_slide_phone=”1″ module_class=”button-full-length” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” price_text_color=”#CB9626″ add_to_cart_text_color=”#FFFFFF” border_radii_add_to_cart_button=”on|50px|50px|50px|50px” border_color_all_add_to_cart_button=”RGBA(255,255,255,0)” global_colors_info=”{}”][/dipl_woo_products_carousel]

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

[et_pb_blog_extras include_categories=”53″ blog_layout=”slider” slider_layout=”vertical_grid” read_more_text=”Lees verder…” category_color=”#FFFFFF” category_background_color=”#262B31″ show_comments=”off” show_read_time=”on” read_time_text=”min lezen” slides_per_group=”10″ slides_per_view_tablet=”” slides_per_view_phone=”1″ slides_per_view_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_blog_extras]

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.