MatchX Support

Hoeveel stroom verbruikt een MatchX Miner?

De MatchX Miner verbruikt minder dan 3 watt aan stroom. Dit houd in dat de M2 Pro minder stroom verbruikt dan een gloeilampje.

Wat is Proof of Participation (PoP) en hoe werkt dit met de MatchX M2 Pro?

Proof of Participation (PoP) is een uniek mining algoritme dat ten grondslag ligt aan de MatchX M2 Pro Miner. Door bij te dragen aan de dekking van het LPWAN netwerk met een MatchX Miner, neem je deel aan het bouwen van een gedecentraliseerd wereldwijd LPWAN netwerk. Hiervoor wordt de MatchX Miner beloont met MXC.

Het uiteindelijke doel van MatchX is om een wereldwijde data service aan te kunnen bieden. Het kan zijn dat miners uiteindelijk met elkaar moeten concureren als er teveel MatchX Miners in een klein gebied worden neergezet, maar er kan altijd gekozen worden voor het verhuizen van de MatchX Miner naar een gebied waar minder miners staan.

Op de MatchX Map kan je zien hoeveel MatchX Miners er in jouw omgeving zijn.

 

https://mxcmapper.com/

Kan ik de MatchX Miner verplaatsen en/of verhuizen?

De MatchX Miner is gekoppeld aan jouw persoonlijke DataDash App. De coins die je mined, komen direct binnen in jouw digitale DataDash Wallet. Het maakt niet uit waar je de MatchX Miner neerzet of aansluit. Zolang de MatchX Miner voorzien is van stroom en een internetverbinding heeft, zal de MatchX Miner ongeacht locatie, alleen jouw digitale wallet vullen. De MatchX Miner kan dus ten alle tijden verplaatst worden en zelfs zonder consequenties naar de andere kant van het land of zelfs naar een ander land verhuisd worden.

Hoe werkt de MatchX Miner met de DataDash App?

De DataDash App is een eenvoudige en gestroomlijnde app, waarmee gebruikers met een druk op de knop, MXC en andere cryptomunten kunnen minen. In de DataDash App  kunnen gebruikers hun winst bekijken, mining en staking behoeften aanpassen en de geminede cryptomunten opnemen.

Gerelateerde Vragen:

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

Bitcoin minen 2022 - bitcoin mining
De Crypto WereldMatchX Miners

Bitcoin minen in 2022

Veel mensen vragen zich af of Bitcoin minen in 2022 nog zin heeft. Wij zetten alle voor en nadelen voor je op een rijtje. In 2022 ontvangt een succesvolle Bitcoin Miner, 6.25 Bitcoin (BTC) met - op het moment van schrijven - een waarde van ongeveer $138.000. Dit is...

De Crypto WereldMatchX Miners

Whales gespot in MXC

Whales gespot in MXC MXC heeft grote spelers aan de haak geslagen, de eerste Crypto Whales zijn plotseling opgedoken. Wat kan dit voor de MXC koers betekenen?   Wat zijn Crypto Whales? Een (Crypto) Whale is een community term die verwijst naar individuen of...

MatchX Crypto dip
MatchX Miners

Profiteer van de Cryptodip met MatchX

Veel mensen hebben het idee dat de cryptowereld op z’n kop staat door de crash van de zogeheten “stablecoins”. De crash van deze stablecoins wordt door sommigen zelfs vergeleken met de kredietcrisis van 2008. Hoe komt het dan dat het nu extra rendabel is om een...

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.