MatchX Support

[dipl_ajax_search search_placeholder=”Zoeken…” include_post_types=”all” search_result_box_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_result_item_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” search_icon_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” form_field_background_color=”rgba(0,0,0,0.65)” form_field_text_color=”#FFFFFF” form_field_focus_text_color=”#FFFFFF” background_color=”RGBA(255,255,255,0)” width=”100%” max_width=”600px” module_alignment=”center” border_radii_form_field=”on|3px|3px|3px|3px” border_width_all_form_field=”1px” border_color_all_form_field=”rgba(255,255,255,0.6)” global_colors_info=”{}”][/dipl_ajax_search]

Hoeveel stroom verbruikt een MatchX Miner?

De MatchX Miner verbruikt minder dan 3 watt aan stroom. Dit houd in dat de M2 Pro minder stroom verbruikt dan een gloeilampje.

Wat is Proof of Participation (PoP) en hoe werkt dit met de MatchX M2 Pro?

Proof of Participation (PoP) is een uniek mining algoritme dat ten grondslag ligt aan de MatchX M2 Pro Miner. Door bij te dragen aan de dekking van het LPWAN netwerk met een MatchX Miner, neem je deel aan het bouwen van een gedecentraliseerd wereldwijd LPWAN netwerk. Hiervoor wordt de MatchX Miner beloont met MXC.

Het uiteindelijke doel van MatchX is om een wereldwijde data service aan te kunnen bieden. Het kan zijn dat miners uiteindelijk met elkaar moeten concureren als er teveel MatchX Miners in een klein gebied worden neergezet, maar er kan altijd gekozen worden voor het verhuizen van de MatchX Miner naar een gebied waar minder miners staan.

Op de MatchX Map kan je zien hoeveel MatchX Miners er in jouw omgeving zijn.

 

https://mxcmapper.com/

Kan ik de MatchX Miner verplaatsen en/of verhuizen?

De MatchX Miner is gekoppeld aan jouw persoonlijke DataDash App. De coins die je mined, komen direct binnen in jouw digitale DataDash Wallet. Het maakt niet uit waar je de MatchX Miner neerzet of aansluit. Zolang de MatchX Miner voorzien is van stroom en een internetverbinding heeft, zal de MatchX Miner ongeacht locatie, alleen jouw digitale wallet vullen. De MatchX Miner kan dus ten alle tijden verplaatst worden en zelfs zonder consequenties naar de andere kant van het land of zelfs naar een ander land verhuisd worden.

Hoe werkt de MatchX Miner met de DataDash App?

De DataDash App is een eenvoudige en gestroomlijnde app, waarmee gebruikers met een druk op de knop, MXC en andere cryptomunten kunnen minen. In de DataDash App  kunnen gebruikers hun winst bekijken, mining en staking behoeften aanpassen en de geminede cryptomunten opnemen.

Gerelateerde Vragen:

[dipl_woo_products_carousel products_number=”1″ include_categories=”27″ products_per_slide=”1″ add_to_cart_bg_color=”#262B31″ products_per_slide_tablet=”1″ products_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” price_text_color=”#CB9626″ add_to_cart_text_color=”#FFFFFF” border_radii_add_to_cart_button=”on|50px|50px|50px|50px” border_color_all_add_to_cart_button=”RGBA(255,255,255,0)” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/dipl_woo_products_carousel]

Lees mee op ons blog

Alles over de MatchX Miner

[et_pb_blog_extras include_categories=”53″ blog_layout=”slider” slider_layout=”vertical_grid” read_more_text=”Lees verder…” category_color=”#FFFFFF” category_background_color=”#262B31″ show_comments=”off” show_read_time=”on” read_time_text=”min lezen” slides_per_group=”10″ slides_per_view_tablet=”” slides_per_view_phone=”1″ slides_per_view_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_blog_extras]

Official Partner of MatchX

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. Onze MatchX M2 Pro Miners zijn direct leverbaar.