Cryptovaluta wordt steeds meer geaccepteerd als legitiem betaalmiddel. Wereldwijd zijn er steeds meer winkels die cryptobetalingen accepteren. Dit gaat niet alleen om webwinkels, maar ook om fysieke winkels. Het luxe merk Farfetch sluit zich aan bij de hype en heeft een platform ontwikkeld waar meer dan 60 populaire vormen van cryptobetalingen geaccepteerd worden. Farfetch is niet het enige grote merk dat cryptobetalingen accepteert, ook GUCCI heeft crypto omhelst als erkend betaalmiddel.

 

Waarom worden cryptobetalingen geaccepteerd door (designer) merken?

Volgens The Wall Street Journal accepteren luxe merken cryptobetalingen, om relevant te blijven voor de volgende generatie welvarende klanten. Veel shoppers onder de 40 jaar, hebben geïnvesteerd in cryptovaluta’s, zoals Bitcoin, Ethereum en Binance Coin.

 

Wat betekent dit voor de toekomst?

Vroeger dachten mensen dat investeren alleen was weggelegd voor rijke mensen. De rijken worden rijker en de armer worden armer… Rijken konden namelijk geld investeren in vastgoed of beleggingen. Tegenwoordig hebben mensen meer toegang tot beleggingen en investeringen die voorheen alleen weggelegd was voor de middel- of bovenklasse. Eén van de redenen dat cryptoinvesteringen zo populair zijn is doordat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Zelfs met kleine investeringen kan er op korte termijn (soms zelfs astronomische) winst gemaakt worden. Cryptokenners zijn de nieuwe generatie selfmade (multi)miljonairs. Zelfs luxe merken proberen deze nieuwe potentiële klanten voor zich te winnen door cryptobetalingen te accepteren.

Ook jij hebt potentie om tot de nieuwe generatie self made miljonair te gaan behoren. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en leer hoe je geld kan verdienen met crypto.