15 games waarmee je gratis NFTs verdient!

We leven in een wereld waarin steeds meer gedigitaliseerd en opgeslagen kan worden op de Blockchain. NFTs zijn de oplossing om gedecentraliseerde digitale verzamelobjecten te creëren en beheren. Normaal gesproken is het makkelijk om een kopie te maken van digitale objecten, maar NFTs bewijzen het unieke eigendomsrecht van een digitaal verzamelobject dankzij de blockchain. 

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om unieke NFTs te verdienen met het spelen van games en hiermee geld te verdienen, omdat het bezitten van een NFT bijvoorbeeld extra voordelen kan opleveren in de populaire games. 

 

Wij hebben de beste play-to-earn games op een rijtje gezet waarmee je gratis NFTs kunt verdienen.

 

1: Axie Infinity

NFT GAME
Begin 2021 kwam Axie Infinity op de markt. Deze game werd al snel een sensatie voor NFT-gamers. Tijdens de piek van deze game waren er spelers die ruim $ 50–, dollar per dag verdienden met de NFTs die ze verkregen door het spelen van deze game. Tegenwoordig wordt dit spel nog steeds als het beste spel beschouwd om NFTs te verdienen.

 

2: Cryptoblades

NFT GAME
Cryptoblades is geïnspireerd door war rpg games. In deze game moet je vijanden verslaan om skill tokens als beloning te krijgen. Spelers kunnen tijdens het spelen van deze game wapens genereren en deze in game verkopen. Hoewel het spel zelf free to play is, moet je wel een character kopen om te kunnen spelen. Hierdoor is er dus een kleine fee nodig om deze game daadwerkelijk te kunnen spelen.

 

3: Plant vs Undead

NFT GAMEPlant vs Undead is een multiplayer tower defense game. In game kun je PVU tokens verdienen. Deze tokens zijn nodig om seeds te kopen van een marketplace. Verder in de game kun je de PVU tokens gebruiken om te traden op een Crypto Exchange.

 

4: The Sandbox Game

NFT GAMEHeb je wel eens van de Metaverse gehoord? De Metaverse zijn meeslepende virtuele werelden met een enorm financieel potentieel. Sandbox is een game dat zich binnen een Metaverse afspeelt. In deze sociale game kun je worden wat je maar wil en NFTs verdienen terwijl je speelt. Sandbox is waarschijnlijk de veiligste lange termijn investering wanneer het op NFT games aankomt.

 

5: Star Atlas

NFT GAME

Dankzij de unieke grafische technologie die Star Atlas gebruikt, wordt deze game beschouwd als één van de beste NFT games voor meerdere spelers. In dit interessante spel kunnen spelers in game NFTs kopen en verkopen, steden bouwen, micro economieën creëren en Gedecentraliseerde Autonome Organisaties (DAO) opzetten. 

 

6: Illuvium

NFT GAME

Voor degenen die graag wat meer risico nemen met de kans op grote (NFT) beloningen, is er Illuvium. In deze game zijn er meer dan 100 Illuviums (monsters) die over een buitenaardse wereld rondzwerven. Je kunt de Illuvium vangen, mergen en upgraden om jouw vijanden mee te verslaan.

 

7: Gods Unchained

NFT GAME

Gods Unchained is een card trading game waar je kaarten kunt kopen van andere spelers of kunt winnen in PvP-matches. Bij deze game draait het om vaardigheden en strategie en niet om geluk. Alle kaarten kunnen verhandeld worden op een marketplace.

 

8: Splinterlands

NFT GAME

Wat als er een game was die je kon spelen waar je niet eens itemshoeft te kopen of te ruilen op een marketplace om NFTs te verdienen? Die game heet Splinterlands. In Splinterlands ontvang je beloningen voor het spelen voor de game EN kan je beloningen ontvangen voor het verkopen of ruilen van kaarten. Net zoals Gods Unchained, is Splinterlands ook een card trading game. Het grootste verschil tussen de games is dat bij Splinterlands de voortgang van de game wordt opgeslagen op de blockchain in plaats van op Google of Facebook. Wanneer je de game begint als nieuwe speler, ontvang je een introductiepakket met 10 kaarten. Met de valuta die je in game verdient kun je vervolgens extra pakketten kopen.

 

9: Polygonum

NFT GAME

Polygonum is een multiplayer survival game waar de spelers items in game kunnen kopen en ruilen. Het is mogelijk om je eigen regio en guild op te bouwen voor PVP, PVE en Farming. Er zijn regelmatig toernooien waar je met een kleine inleg veel geld kunt verdienen. 

 

10: NFT Champions

NFT GAME

NFT Champions is een story driven game waar je krachtige monsters (Champions) moet verzamelen. Met de champions stel je jouw eigen team samen om vijanden te verslaan. Iedere champion wordt op de blockchain gerepresenteerd door een NFT. Je kunt de NFT laten evolueren in krachtigere versies met verschillende stats of aanval skills. Dit is volledig afhankelijk van de speler en van hoeveel moeite er in de game wordt gestopt. Hoe meer tijd je in de game stopt, des te groter de beloning is.

 

11: Gold Fever

NFT GAME

Op zoek naar wat meer avontuur? Dan is Gold Fever precies wat je zoekt. In Gold Fever navigeren spelers door de gevaarlijke jungle, op zoek naar goud. In deze game wordt goud gerepresenteerd door de crypto token NGL. Je kunt de crypto tokens gebruiken voor in game upgrades of uit laten cashen voor echt geld. Daarnaast kun je ingame ook limited editions NFTs verzamelen. Deze komen in de vorm van kleren, wapens en companions of zelfs als land dat je kunt bezitten. Wanneer je land hebt is het mogelijk om hierop gebouwen te zetten die passief inkomen genereren, zelfs wanneer je de game niet speelt.

 

12: Sidus Heroes

NFT GAME

Sidus Heroes is één van de nieuwste free to play NFT games. In deze game ligt de focus op het verkennen van de ruimte, met enorme veldslagen tot gevolg om het universum te veroveren. De secundaire crypto token van de game, SENATE, zal gebruikt worden om land te kunnen kopen op verschillende planeten binnen het SIDUS-metaverse. Dit geeft spelers de kans om een infrastructuur op te bouwen en hiermee passief inkomen te genereren. 

 

13: Untamed Isles

NFT GAME

Untamed Isles is ook een nieuwe NFT game. In deze MMORPG kun je monsters vangen en temmen om vervolgens met ze te fokken. De game heeft een open-world environment en gevarieerde quest lines. In deze game hoeven spelers zich niet te vervelen! Dit is ook de eerste game op de lijst met een in game voice chat, waardoor er meer gecommuniceerd kan worden met andere spelers.

 

14: Guild of Guardians

NFT GAME

Op moment van schrijven bevind Guild of Guardians zich nog in de pre-register fase. Mocht je nog op zoek zijn naar een game waar je als één van de eersten van start kan gaan, dan raden we absoluut Guild of Guardians aan! In deze game kun je NFTs verdienen, terwijl je role played met je vrienden. Neem deel in teams of guilds en voltooi quests in dungeons. Verzamel grondstoffen die gebruikt kunnen worden voor craften of verkoop ze.

 

15: Neon District

NFT GAME

Neon District is een free to play cyberpunk role playing game met NFTs op de Matic en Ethereum blockchain. In deze game speel je een pizza bezorgdienst en stel je een team met pizzabezorgers samen. Spelers moeten characters en gear verzamelen. Daarnaast kunnen ze equipment craften en teams levelen. Om de teams te kunnen levelen, moeten spelers hun pizza bezorgteams op bezorging uitsturen. Hiermee verdienen spelers Neon en andere bonussen. Als bezorgdienst kun je ervoor kiezen om de Neon daadwerkelijk met bezorgen te verdienen of je misbruikt het systeem om andere bezorgdiensten in een hinderlaag te lokken en hun bonussen te stelen.

 

Geschreven door A. N.

12 december 2022

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook onze Cryptominer Shop

MatchX Multi Token Miner

Gerelateerde Artikelen

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.