Bitmain Antminer L7

 6.388,80 7.114,20 excl. BTW

De Bitmain Antminer L7 is de krachtigste miner op de markt om simultaan DOGE en Litecoin (LTC) te minen. Deze miner is uitgerust met een BM1489-chip en bereikt een hashrate van maar liefst 9500 MH/s. Met een stroomverbruik van 3425 watt levert de L7 Miner dezelfde prestaties als maar liefst 20 stuks L3+ Antminers! Dit maakt de Bitmain Antminer L7 de beste keuze voor LTC-mining.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Rendement

Momenteel is de Antminer L7 rendabel tot 0,30 cent per kWh. Afhankelijk van jou situatie kan het rendement natuurlijk veel hoger liggen.

Stroomverbruik

De Antminer L7 heeft een verbruik van ongeveer 3.425 Watt. Dit lijkt veel maar ten opzichte van onder nader GPU miners valt dat reuze mee.

Investering

De prijs voor deze Antminer L7 is momenteel 9.999,00 inclusief BTW. Dit is natuurlijk om een hoog bedrag om in te stappen.

Meer over de Bitmain Antminer L7

De Bitmain Antminer L7 gebruikt NeoScrypt (core) en SHA-256d (tail) dual algoritmes. De miner ondersteunt p2p mining, local mining en mining pool mining. Daarnaast wordt de miner door het L7 algoritme beschermt voor cyberaanvallen. In de L7 Antminer zitten 4 hash boards, 1 control board, 1 APW121417 voeding en 4 koelventilatoren. Dankzij het geavanceerde systeem van deze miner, wordt het stroomverlies tijdens het conversieproces (stroom omzetten in hashrate) geminimaliseerd en wordt er energie bespaard tijdens het minen. Hierdoor wordt het return of investment punt veel sneller bereikt dan bij andere miners uit dezelfde serie.

Lees verder over ASIC-miners →

Professionele minerbouwers
met een passie voor crypto

Bij Miners Nederland zijn we gespecialiseerd in het bouwen van razendsnelle crypto miners volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Hierbij gebruiken wij enkel de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Van de stroomtoevoer en bekabeling tot aan de videokaarten: wij werken enkel en alleen met betrouwbare A-merken.

Bij oplevering koppelen we de crypto miner aan jouw wallet naar keuze. Denk hierbij aan Binance, Litebit, Trust wallet of Metamask. Daarnaast bieden we bij MinersNederland gratis support en online onderhoud. Miners Nederland is slechts één telefoontje verwijderd wanneer je hulp nodig hebt of vragen hebt over je hardware.


Met vriendelijke groet,

Rob Nyari & Nick Quivooy

Directie Miners Nederland

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk