Jouw simpelste manier tot passief inkomen… Cryptominen!

Toch lijkt crypto mining voor veel mensen lastig, omdat een crypto miner erg technisch lijkt. Bij Miners Nederland ontzorgen we je compleet en helpen wij jou met het beginnen van crypto mining. We zijn een totaalpartner voor al je vragen en helpen je bij alle stappen!

De #1 meest rendabele crypto miner

Met deze crypto miners kan je met 9 maanden ze terugverdienen van rendement dat je haalt uit je miner

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Bitmain antminer

de beste scrypt miner die momenteel meer dan 250 Dogecoin per dag mined…

LEES MEER OVER MATCHX →

LEES MEER OVER BITMAIN →

Maar cryptominen is niet meer winstgevend… toch?

Nieuwe techniek van cryptomining maakt het gegarandeerd een succes. Zo werken de miners op basis van een IoT-netwerk, een zo gehete ‘Internet of Things’ netwerk. Wat doet dit dan precies?

Een IoT-netwerk bestaat uit alle objecten en of apparaten die draadloos zijn verbonden met een internetverbinding. Doordat al deze apparaten met elkaar communiceren is het makkelijker data te verzenden en ontvangen. Door een breed netwerk neer te zetten kunnen er slimme steden ontstaan. Zo kunnen steden proactief handelen op bijvoorbeeld natuurrampen. De markt van smart buildings gaat naar verwachting groeien van $80,62 miljard in 2022 naar $328.62 miljard in 2029.

LEES MEER OVER HET IOT-NETWERK →

De nieuwe
#1 crypto miner

De BITMAIN Antminer L7 heeft op dit moment een mooi rendement. Minen tot een stroomtarief van wel 40 cent, levert nog steeds een positief rendement! De afgelopen maanden mine je zo meer dan 250 Dogecoin per dag met deze miner, en als je combineert met Litecoin minen of bijvoorbeeld Digibyte kan dit makkelijk meer oplopen.

In vergelijking tot een MXC miner, die voor stabiliteit kiest, is de L7 gevoeliger voor koersen. Gezien de miner in de huidige cryptomarkt goed presteert, terwijl deze ver verwijderd is van de all-time-highs die we vorig jaar meemaakte nog wel eens uitbreken tot een miner die records gaat breken.

LEES MEER OVER DE CRYPTOMARKT →

Dogecoin en Litecoin minen met Bitmain Antminer L7

De Scrypt crypto miners kunnen worden beschouwd als de nieuwste op #1. Door de overname van Elon Musk van Twitter en een eventuele speculatie over een connectie van Dogecoin met Twitter is deze miner helemaal booming!

✓  #1 Cryptominer

  Dogecoin of Litecoin

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Veelgestelde vragen over crypto miners

Hoeveel winst maakt een crypto miner in 2023?

Een crypto miner in 2023 kan nog steeds winst maken. Geheel afhankelijk van wat voor miner je hebt. Wij doen een grondige analyse van de crypto miners in de markt en voegen de meest rendabele toe aan ons assortiment. Bijvoorbeeld MatchX heeft de afgelopen maanden een rendement tot maar liefst €10,00 per dag!

Hoeveel stroom verbruikt een crypto miner?

Een crypto miner kan veel, maar ook weinig stroom verbruiken. Afhankelijk wat voor crypto miner je neemt of hebt. De MatchX – M2 Pro miner verbruikt nog minder stroom dan de oplader van je mobiel. Dat terwijl andere miners wat meer stroom verbruiken.

Welke crypto munten kan ik minen?

Je kan verschillende munten minen, afhankelijk van je crypto miner. Het is mogelijk om Bitcoin, Dogecoin of Litecoin te minen, maar ook nog veel meer. Wij hebben een breed assortiment aan miners wat er ook voor zorgt dat je veel verschillende munten kan minen.

Hoeveel kost een crypto miner?

Een crypto miner is een investering. De crypto miners kunnen iedere dag een opbrengst opleveren. De prijzen van een crypto miner zijn  vanaf €600 bij Miners Nederland.

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk