Bitmain Antminer S19 PRO

 1.615,67 1.846,68 excl. BTW

De Bitmain Antminer S19 PRO is een ASIC Miner die ontwikkeld is om op het SHA-256 algoritme te minen. Deze miner is in staat om Bitcoin (BTC – samen met BSV, BCH, ABC en LTC) te minen. Om deze reden is de S19 PRO een populaire miner voor mensen die geïnteresseerd zijn in Bitcoin minen. 

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Rendement

Momenteel is de Antminer S19 PRO rendabel tot 0,06 cent per kWh. Afhankelijk van jou situatie kan het rendement natuurlijk veel hoger liggen.

Stroomverbruik

De Antminer S19 PRO heeft een verbruik van ongeveer 3.250 Watt. Dit lijkt veel maar ten opzichte van GPU miners valt dat reuze mee.

Investering

De prijs voor deze Antminer S19 PRO is momenteel 3.751,00 inclusief BTW. Dit is natuurlijk om een hoog bedrag om in te stappen.

Meer over de Bitmain Antminer S19 PRO

De Bitmain Antminer S19 is een state-of-the-art cryptocurrency mining apparaat dat is ontworpen om Bitcoin efficiënt te minen. Met zijn krachtige ASIC-chips en een hash-snelheid van 90 TH/s is de Antminer S19 een van de meest indrukwekkende mining-apparaten op de markt. Bovendien heeft het apparaat een energie-efficiëntie van 29 J/TH, wat betekent dat het relatief zuinig is in vergelijking met andere mining-apparaten. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen met behulp van de Bitmain Miner Management software en heeft een compacte afmeting, wat het gemakkelijk maakt om op te zetten en te gebruiken. Als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte manier om Bitcoin te minen, dan is de Bitmain Antminer S19 een uitstekende keuze.

Lees verder over ASIC-miners →

Professionele minerbouwers
met een passie voor crypto

Bij Miners Nederland zijn we gespecialiseerd in het bouwen van razendsnelle crypto miners volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Hierbij gebruiken wij enkel de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Van de stroomtoevoer en bekabeling tot aan de videokaarten: wij werken enkel en alleen met betrouwbare A-merken.

Bij oplevering koppelen we de crypto miner aan jouw wallet naar keuze. Denk hierbij aan Binance, Litebit, Trust wallet of Metamask. Daarnaast bieden we bij MinersNederland gratis support en online onderhoud. Miners Nederland is slechts één telefoontje verwijderd wanneer je hulp nodig hebt of vragen hebt over je hardware.


Met vriendelijke groet,

Rob Nyari & Nick Quivooy

Directie Miners Nederland

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk