Bitmain Antminer KA3 – KDA Miner

 4.357,68 excl. BTW

De Antminer KA3 – KDA Miner is een miner die speciaal is ontworpen om met het BlakeS2 algoritme te kunnen minen. Dit algoritme is de basis van de Kadena coin, één van de meest veelbelovende crypto coins die er op dit moment gemined kan worden. Het Kadena project werd in november 2021 gelanceerd en is sindsdien onwijs populair. 

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Antminer KA3 Kadena Miner

Rendement

Momenteel is de Antminer KA3 rendabel tot 0,40 cent per kWh. Afhankelijk van jou situatie kan het rendement natuurlijk veel hoger liggen.

Stroomverbruik

De Antminer KA3 heeft een verbruik van ongeveer 3.154 Watt. Dit lijkt veel maar ten opzichte van onder nader GPU miners valt dat reuze mee.

Investering

De prijs voor deze Antminer KA3 is momenteel 10.500,00 inclusief BTW. Dit is natuurlijk om een hoog bedrag om in te stappen.

Meer over de Bitmain Antminer KA3

De  Bitmain Antminer KA3 – KDA Miner kan alleen de Kadena coin minen. Deze coin is razend populair. Het Kadena ecosysteem kan namelijk 500.000 transacties per seconde verwerken. Door deze enorme verwerkingssnelheid heeft Kadena geen tweede laag nodig om op te schalen, zoals bijvoorbeeld Ethereum wel nodig heeft. Andere voordelen zijn dat Kadena geen transactie fees op de blockchain heeft en dat de beveiling van Kadena betrouwbaar is. Kadena zorgt namelijk ook voor de beveiliging van Bitcoin. Daarnaast heeft Kadena een eigen “smart language” wat ook wel de “Pact” wordt genoemd. Dankzij het “Pact” is er ongekende efficiëntie binnen de Kadena Blockchain.

Lees verder over ASIC-miners →

Professionele minerbouwers
met een passie voor crypto

Bij Miners Nederland zijn we gespecialiseerd in het bouwen van razendsnelle crypto miners volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Hierbij gebruiken wij enkel de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Van de stroomtoevoer en bekabeling tot aan de videokaarten: wij werken enkel en alleen met betrouwbare A-merken.

Bij oplevering koppelen we de crypto miner aan jouw wallet naar keuze. Denk hierbij aan Binance, Litebit, Trust wallet of Metamask. Daarnaast bieden we bij MinersNederland gratis support en online onderhoud. Miners Nederland is slechts één telefoontje verwijderd wanneer je hulp nodig hebt of vragen hebt over je hardware.


Met vriendelijke groet,

Rob Nyari & Nick Quivooy

Directie Miners Nederland

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk