Profiteer van de Cryptodip met MatchX
Veel mensen hebben het idee dat de cryptowereld op z’n kop staat door de crash van de zogeheten “stablecoins”. De crash van deze stablecoins wordt door sommigen zelfs vergeleken met de kredietcrisis van 2008. Hoe komt het dan dat het nu extra rendabel is om een MatchX Miner te nemen? Voor iedereen die niet zo bekend is met de cryptowereld leggen we eerst de crash van de stablecoin uit. Vervolgens bespreken we waarom mensen onterecht zeggen dat het nu een slecht moment is om in crypto te investeren. In dit artikel lichten we toe waarom dit het juiste moment is om een MatchX miner aan te schaffen.

 

Wat zijn stablecoins?

Stablecoins zijn cryptomunten met een waarde die gelinkt zijn aan een fiat valuta, zoals bijvoorbeeld de euro of de dollar. De grootste en bekendste stablecoin is Tether. Tether stablecoin heeft een 1 op 1 ratio met de Amerikaanse dollar. Dit houdt in dat voor iedere dollar die er in Tether gestopt wordt, ergens anders een dollar opzij gezet wordt om de waarde van Tether te garanderen. 

Een ander voorbeeld van een stablecoin is TerraUSD (UST).Terra is echter een algoritmische stablecoin. in plaats van fiat valuta als onderpand voor de waarde van deze cryptomunt, stond de zuster cryptomunt, Luna garant. Luna zelf werd weer garant gestaan door een grote pool aan Bitcoins die apart waren gezet als tegenwaarde. 

Dit is uitzonderlijk voor een stablecoin, omdat de meeste stablecoins direct garant worden gestaan door daadwerkelijke dollars. Aangezien de waarde van Terra gesteund zou worden door financiële reserves (de token Luna en Bitcoins), werd UST als een veilige cryptoinvestering gezien binnen alle tumult van de cryptowereld. Dat juist deze coin een flinke klap heeft gekregen, is iets wat veel mensen niet zagen aankomen. 

 

Hoe groot was de crash van de Terra/Luna cryptocoins?

De Luna token stond begin 2022 in de top 10 grootste cryptomunten met de hoogste marktwaarde. De cryptomunt Luna, die werd gebruikt als onderpand voor Terra, kreeg flinke klappen te verduren en zakte met maar liefst 97% naar een waarde van $0,22 per munt. Deze was eerder in 2022 nog $120. Luna zakte van een top 10 positie naar een vrijwel waardeloze munt. Door het zakken van LUNA, viel vervolgens de waardegarantie van de stablecoin UST weg. In plaats van gelijk staan aan de dollar, is UST momenteel nog maar een schokkende 0,12 dollar cent waard. 

 

Hoe heeft deze crash kunnen gebeuren?

Terraform Labs, de maker van de Terra munt heeft nooit geld of andere activa in reserve gehouden om de waarde van de Terra munt te garanderen. Terra is namelijk een zogenoemde “algorithmic stablecoin”. De techniek achter de algoritmische stablecoin bestaat uit een combinatie van code en de munt Luna om Terra stabiel te houden. 

David Gerard, de auteur van het boek Attack of the 50 foot blockchain zegt hierover:

“The idea of an algorithmic stablecoin is instead of having a backing reserve you have a sort of messy, a lower quality banking reserve. It’s a way to claim that you’re building a stable thing out of unstable things.”

Dit klinkt gecompliceerd en werd nog gecompliceerder, nadat de maker van Terra, Do Kwon, $3,5 miljard aan Bitcoin als onderpand gebruikte om UST te steunen in het geval van nood. De Luna Foundation Guard van Kwon heeft vervolgens 37.000 bitcoins met een waarde van meer dan $1 miljard (€962.000.000) opgenomen om UST te kopen. Dit had de prijs van UST hoog moeten houden, maar in plaats daarvan maakten mensen zich juist zorgen dat er teveel Bitcoins verkocht werden. Dit had als gevolg dat Terra niet meer genoeg Bitcoins als onderpand had om de waarde van UST te garanderen. Het hele kaartenhuis van de Terra/Luna coin stortte in. Het instorten van dit kaartenhuis wordt vaak vergeleken met de kredietcrisis van 2008.

 

De kredietcrisis van 2008

In de jaren 2000, hadden mensen veel geld te besteden en konden ze het niet snel genoeg investeren. Wat is een betere en veiligere investering dan vastgoed? Vastgoed verliest geen waarde en de prijs daarvan gaat alleen maar omhoog, toch? Mensen namen hypotheken en leningen gebaseerd op hypotheken. Kortom mensen kregen leningen en hypotheken die ondersteund werden door de waarde van de prijs van een huis. (Net zoals dat mensen in Terra investeerde, omdat de waarde van Terra ondersteund zou worden door Bitcoin).

De waarde van de huizen daalden en de leningen werden niet meer ondersteund met een huis van gelijke waarde, dus de leningen werden niks meer waard. Het hele financiële systeem stortte in. (Mensen hebben geld gestopt in Terra, omdat Bitcoin de waarde van Terra zou garanderen, maar Bitcoin daalde, dus verloor Terra aan waarde.)

 

David Gerard, de auteur van het boek Attack of the 50 foot blockchain zegt hierover:

“It was based on nonsense and had Bitcoin effective at the bottom and they actually crashed the price of Bitcoin and that crashed all the other cryptos  because they’re all correlated,” he said.

“So they did a small 2008. Change of leverage, overleveraged, collapsed and took the real asset with them”.

 

Leer hoe je met een MatchX Miner wel een goede investering kan maken

De eerder genoemde crisis van de stablecoin Terra en Luna, is de reden waarom veel mensen zeggen dat crypto klaar is. Crypto zou in een crisis zitten en op dit moment in crypto investeren zou dom zijn, maar juist nu brengen onze MatchX Miners nog meer geld op. Dit komt doordat de MatchX Miners een vast bedrag per dag opleveren. De MatchX Miners minen altijd tussen de $10-12 per dag. Op het moment dat de waarde van de MatchX coin (MXC) minder wordt, mine je simpelweg meer coins per dag om het bedrag van $10-12 per dag te garanderen.

MXC Coin Waarde MatchX MXC Koers MatchX

In de bovenstaande grafiek zie je dat op 18 april 2022, de MXC €0.094 waard is en op 10 mei is de MXC €0.065 waard. De huidige dip komt door de crisis van de stablecoins die hierboven besproken is. Het onderstaande overzicht van één van onze MatchX Miners laat zien dat er op 18 april 105 MXC gemined is. Op 10 mei is er ongeveer 147 MXC gemined.

18 april:

105*0.094=9.87 euro

10 mei:

147*0.065=9.56 euro.

De MatchX Miners beloven tussen de $10-12 per dag te minen. Omgezet naar euro is dit tussen de €9.56-11.49 (let op: deze bedragen zijn afhankelijk van de dollar-euro wisselkoers). Deze belofte maken ze waar.

MatchX MXC DataDash App

Door de crisis van de stablecoins, is de MXC ook minder waard geworden. Dit betekent dat de MatchX Miners juist meer coins minen om  $10-12 per dag op te brengen. Wat denk je dat er gaat gebeuren op het moment dat de koers van de MXC weer omhoog gaat en jouw MatchX Miners net zo lekker veel coins gemined hebben? €€€€€€ Kaching. 

 

Nu verdien je extra veel geld met MXC minen

Dit is een win-win situatie voor de MatchX Miners. Als de koers van de MXC niet omhoog (of zelfs omlaag gaat), krijg je alleen maar meer coins via de MatchX Miner om een dagopbrengst van $10-12 te garanderen. Op het moment dat de koers van de MXC wel omhoog gaat, heb jij extra veel coins in jouw e-wallet die allemaal in waarde zullen toenemen. Aan onze MatchX Miners zit geen enkel risico verbonden, zoals bij Terra wel het geval was. 

De MatchX Miners zijn een product waarvan de dagelijkse opbrengst vastligt, wat er ook met de koers van de MXC gebeurt. Deze investering zal zichzelf altijd terug betalen binnen 9 maanden.

(Aankoopbedrag van de MatchX Miner is 2750 euro. Deze levert gemiddeld 10 euro per dag op. 2750/10=275. Na 275 dagen heeft de MatchX Miner het aankoopbedrag terug verdient. 275/30=9,1 maanden.)

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een MatchX Miner, zodat je morgen al kan beginnen met extra veel coins minen. Profiteer van de huidige cryptodip en verdien meer euro’s.

 

Geschreven door A. N.

22 mei 2022

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook onze Cryptominer Shop

MatchX Multi Token Miner

Gerelateerde Artikelen

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.