MatchX

Dé meest rendabele crypto miner van het afgelopen jaar

De miners van MatchX zijn op dit moment één van de miners met het meeste rendement. MatchX heeft op dit moment 2 crypto miners. De M2 Pro en de NEO.

Wat is MatchX en welke crypto miners zijn er?

De crypto miners van MatchX zijn makkelijke en eenvoudige crypto miners. Momenteel biedt MatchX 2 soorten aan; De M2 Pro en de NEO. Met deze miners draag je bij aan de nieuwe Internet-of-Things (IoT) generatie, oftewel het web 3.0!

Samen met je mede-miners vorm je het zo gehete Low-Power-Wide-Area-Network (LPWAN), waarop apparaten met elkaar kunnen communiceren. Voor het meedoen aan dit netwerk krijg je in cryptomunten uitbetaald. In onze brochure leggen wij jou hier alles verder over uit.

Passief inkomen door actieve crypto miner(s)

Nu is dus duidelijk waarom jij crypto kan krijgen voor het minen via MatchX. Maar wist je ook dat je met deze crypto miners diverse soorten coins kan minen? Zo zit je niet vast aan enkel de MXC van MatchX zelf. 

Deze coins lopen erg uiteen, dit vind je terug in onderstaand overzicht van de NEO en de M2 Pro. Door de diverse coins kan jou opbrengst ook fluctureren tussen bepaalde 

“Ik betaal mijn boodschappen direct met de opbrengst van mijn MatchX”

– Bob Vekemans

LEES MEER OVER HET VERHAAL VAN BOB VEKEMANS →

Alle MatchX crypto miners

M2 PRO – LPWAN

 2.272,73 excl. BTW

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Opbrengst indicatie:
tot €10,00 per dag

Direct bestellen →

NEO – Indoor miner

 500,00 excl. BTW

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Opbrengst indicatie:
tot €5,00 per dag

Direct bestellen →

Official partner of Matchx

Het enige Nederlandse verkooppunt voor de MatchX Miner

Miners Nederland is het enige officiële verkooppunt voor MatchX Miners in Nederland. We hebben de MatchX Miners op voorraad in ons magazijn en deze zijn direct leverbaar. Bestel je bij Miners Nederland je MatchX Miner voor 15:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd.

Bij Miners Nederland heb je geen last van lange levertijden. Alle MatchX Miners worden verzekerd en met Track&Trace verzonden via PostNL. Wacht niet langer en verdien deze maand al jouw eerste 300 euro dankzij jouw investering in dit IoT netwerk.

Terugverdientijd geschat op 9 maanden.

Veelgestelde vragen over crypto miners

Hoeveel winst maakt een crypto miner in 2023?

Een crypto miner in 2023 kan nog steeds winst maken. Geheel afhankelijk van wat voor miner je hebt. Wij doen een grondige analyse van de crypto miners in de markt en voegen de meest rendabele toe aan ons assortiment. Bijvoorbeeld de M2 pro van MatchX heeft de afgelopen maanden een rendement tot maar liefst €10,00 per dag!

Hoeveel stroom verbruikt een crypto miner?

Een crypto miner kan veel, maar ook weinig stroom verbruiken. Afhankelijk wat voor crypto miner je neemt of hebt. De MatchX – M2 Pro miner verbruikt nog minder stroom dan de oplader van je mobiel. Dat terwijl andere miners wat meer stroom verbruiken.

Welke crypto munten kan ik minen?

Je kan verschillende munten minen, afhankelijk van je crypto miner. Het is mogelijk om Bitcoin, Dogecoin of Litecoin te minen, maar ook nog veel meer. Wij hebben een breed assortiment aan miners wat er ook voor zorgt dat je veel verschillende munten kan minen.

Hoeveel kost een crypto miner?

Een crypto miner is een investering. De crypto miners kunnen iedere dag een opbrengst opleveren. De prijzen van een crypto miner zijn vanaf €600 bij Miners Nederland.

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk