MatchX

Miner op het IoT-netwerk

De MatchX crypto miners minen op het IoT-netwerk. Op dit moment adviseren we om te kijken naar ASIC-miners incl. hosting.

Wat is MatchX en welke crypto miners zijn er?

De crypto miners van MatchX zijn makkelijke en eenvoudige crypto miners. Momenteel biedt MatchX 2 soorten aan; De M2 Pro en de NEO. Met deze miners draag je bij aan de nieuwe Internet-of-Things (IoT) generatie, oftewel het web 3.0!

Samen met je mede-miners vorm je het zo gehete Low-Power-Wide-Area-Network (LPWAN), waarop apparaten met elkaar kunnen communiceren. Voor het meedoen aan dit netwerk krijg je in cryptomunten uitbetaald. In onze brochure leggen wij jou hier alles verder over uit.

Passief inkomen door actieve crypto miner(s)

Nu is dus duidelijk waarom jij crypto kan krijgen voor het minen via MatchX. Maar wist je ook dat je met deze crypto miners diverse soorten coins kan minen? Zo zit je niet vast aan enkel de MXC van MatchX zelf. 

Deze coins lopen erg uiteen, dit vind je terug in onderstaand overzicht van de NEO en de M2 Pro. Door de diverse coins kan jou opbrengst ook fluctureren tussen bepaalde 

Alle MatchX crypto miners

M2 PRO – LPWAN

 2.272,73 excl. BTW

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Direct bestellen →

NEO – Indoor miner

 500,00 excl. BTW

ASIC Miner Litecoin - Asic Miner Bitmain Antminer L7

Direct bestellen →

Veelgestelde vragen over crypto miners

Hoeveel stroom verbruikt een crypto miner?

Een crypto miner kan veel, maar ook weinig stroom verbruiken. Afhankelijk wat voor crypto miner je neemt of hebt. De MatchX – M2 Pro miner verbruikt nog minder stroom dan de oplader van je mobiel. Dat terwijl andere miners wat meer stroom verbruiken.

Welke crypto munten kan ik minen?

Je kan verschillende munten minen, afhankelijk van je crypto miner. Het is mogelijk om Bitcoin, Dogecoin of Litecoin te minen, maar ook nog veel meer. Wij hebben een breed assortiment aan miners wat er ook voor zorgt dat je veel verschillende munten kan minen.

Hoeveel kost een crypto miner?

Een crypto miner is een investering. De crypto miners kunnen iedere dag een opbrengst opleveren. De prijzen van een crypto miner zijn vanaf €600 bij Miners Nederland.

Lastige keuze of advies?

Geen zorgen. Met onze expertise en jaren ervaring in het vak van crypto en van cryptomining kunnen wij jou bij iedere vraag helpen. Onze aanpak is persoonlijk contact, service en hoge kwaliteit.

✓  Vandaag besteld, morgen in huis       Expertise en kennis      Persoonlijk