Klant vertelt: betaal boodschappen via MatchX miningopbrengst 

Bob Vekemans, de eigenaar van Leerbeleggeninvastgoed.nl heeft een simpel doel. Bob wilt namelijk €10.000 netto per maand verdienen aan passief inkomen. Dat doet hij door huizen te kopen en te verhuren, inkomen uit dividend van zijn aandeelportefeuille en ook via cryptominers. Die €10.000 netto per maand aan passief inkomen verdient Bob nog niet, maar hij is lekker op weg. Dit is het verhaal van de 34-jarige Bob Vekemans:

“In maart was ik op bezoek bij Miners Nederland en had ik een gesprek met Rob Nyari. Ik had mij al ingelezen in het MatchX protocol, het verdienmodel en verschillende YouTube video’s gekeken over diverse cryptominers en MatchX. Op 4 maart investeerde ik €13.750,- in 5 MatchX cryptominers.€ 1.500 per maand passief minen…

Vier en een halve maand later zit ik met een goede vriend bij te praten en vertel ik hem over de MatchX cryptominers. Eén MatchX cryptominer heeft een gemiddelde opbrengst van €10,- per dag ongeacht de koers. Dus bij een stabiele MXC-koers verdien je €300,- per maand per miner. De MatchX cryptominers werken naar behoren en genereren inderdaad heel stabiel €1.500,- per maand aan passief inkomen. Na 4,5 maand vertegenwoordigen de cryptominers een fictieve waarde van €6.800,- aan MXC-tokens.

Om je vermogen te zien groeien is leuk, maar ik wil de opbrengst tastbaar maken. In dit artikel lees je hoe ik mijn boodschappen kan doen via mining opbrengsten.

Een vriend van mij kwam met de oplossing. Hij vertelde mij dat hij met een debitcard van Crypto.com zijn boodschappen kon afrekenen, hij kon ermee tanken, hij kan ermee uiteten etc. Op dat moment pakte hij zijn portemonnee en gaf hij mij een vrij zware metalen debitcard.Crypto.com debit card

Via crypto.com kan je een VISA debitcard aanvragen die gekoppeld is aan de crypto die je op crypto.com hebt staan. De crypto die je hierop zet die kan je (net als op Bitvavo en andere platformen) je crypto’s staken tegen een jaarlijks rendement tussen de 2% en 14,5%

Overal waar VISA betaalkaarten worden ondersteunt kan je met deze pas betalen. Hiermee zou ik mijn fictieve vermogen (de geminede MXC tokens) kunnen omzetten naar euro’s en dagelijkse uitgaven mee te betalen. Geweldig! Dezelfde dag ben ik me gaan verdiepen in crypto.com en heb ik de pas aangevraagd. 

Er zijn 5 verschillende soorten membership-passen. Des te  meer je in de token van Crypto.com investeert des te hoger is de staking die je wekelijks krijgt uitbetaald. Een video die voor mij verhelderend was staat hieronder afgebeeld.


Ik heb gekozen voor de Jade Green / Indigo Blue kaart. De kaart was gratis maar ik moest wel 90 dagen $3500 dollar op het platform vastzetten in de vorm van CRO-tokens. Dit is de cryptovaluta Cronos van Crypto.com. Rank #26 in Coinmarketcap met een geïnvesteerd vermogen van $2,7 miljard dollar. Bij ondernemen en investeren hoort een beetje risico. Daar loop ik niet voor weg. Van ervaring word je rijker. 

Na het aanmaken van een account op crypto.com en het storten van $3.500,- was de aanvraag voltooid. Althans… In het kader van verdachte transacties wilde de Rabobank de transactie persoonlijk verifiëren.4 maanden later…

Het duurde even, maar bijna 4 maanden later kreeg ik een zware indigo blauwe metalen kaart in een toffe verpakking binnen. De kaart is meer solide en premium dan de andere plastic betaalkaarten in mijn portemonnee. 

MXC tokens omzetten naar Euro’s

De VISA kaart van crypto.com is een debit kaart. Je kunt dus niet in de min staan. Ik besloot om de geminede MXC tokens van 1 van de 5 MatchX over te zetten naar mijn Crypto.com account. Dit zette ik om in de stablecoin USDC. In principe zou ik hiermee overal moeten kunnen betalen en hopelijk ook tegen een gunstige wisselkoers. 

 

Voor de MatchX M2PRO investeerders:

Het verkopen van MXC tokens zorgt ervoor dat je Miner Health flink wordt teruggeschroefd waardoor je niet meer € 10,- per dag mined. De Miner Health valt terug naar 50% en zal zich over een tijdsbestek van enkele maanden weer richting de 99% bewegen. 

1 van mijn miners had 27.000 MXC tokens gemined, Dit vertegenwoordigde een waarde van ongeveer €2.000,-. Allereerst stuurde ik 2500 MXC (€187,50) naar Crypto.com om te verifiëren of de betaling goed verliep. Enkele seconden later was het al voltooid en stonden de 2500 MXC tokens op mijn Crypto.com account.

Ik besloot om de resterende 24.450 MXC tokens over te zetten naar Crypto.com en ook die kwamen enkele seconden later binnen. De transactiefee was ongeveer €15,- per transactie. De totale transactiefee was €30,-. 

Op Crypto.com kon ik eenvoudig mijn MXC tokens omzetten naar USDC (de stable coin die je kunt zien als een digitale dollar). 

Ik had dus €2.000,- op mijn Crypto.com account in de vorm van USDC en ik besloot om € 100,- op mijn VISA debitcard te zetten. Dit was met enkele klikken geregeld en nu stond er € 100,- op mijn  VISA debitcard. 

 

Tijd voor de ultieme test!

De ultieme test is uitgaven doen in een supermarkt, tankstation, etc. Ik ging direct naar de supermarkt en kocht een paar speciaalbiertjes om het te testen. Daarna reed ik door naar het tankstation. Ik gooide mijn auto vol, betaalde en voila. 

Zo zet je je miningopbrengsten om in speciaalbier en een volle autotank. Mijn geminede MXC tokens van mijn MatchX M2 pro miner waren omgezet in fysieke goederen zoals bier en diesel (wat wil een man nog meer ;))

Bovenstaande test was voor mij erg belangrijk. Verdiensten met een miner zijn leuk, maar pas bij het kunnen uitgeven van deze verdiensten in ruil voor fysieke goederen ontstaat er waarde in mijn ogen.”


Lees ook mijn eerdere artikel dat ik over MatchX heb geschreven:

Mijn eerste ervaring met cryptominers


Over Bob Vekemans – In 2016 startte Bob met het investeren in vastgoed en in 2020 realiseerde hij financiële vrijheid. Vandaag de dag leert Bob anderen om financieel vrij te worden. Meer weten? Klik hier

 

Geschreven door Gast Blogger

23 september 2022

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook onze Cryptominer Shop

MatchX Multi Token Miner

Gerelateerde Artikelen

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.

Begin nu

It’s never too late to get started

Een verhaal dat wij vaak horen is dat mensen in de beginfase van Bitcoin overwogen hebben om Bitcoin in te kopen. Uiteindelijk hebben ze dit niet gedaan, omdat ze toendertijd geen vertrouwen hadden in Bitcoin. Nu hebben ze daar spijt van. Bitcoin was de allereerste cryptomunt, maar tegenwoordig is het niet meer de enige cryptomunt. Er zijn er diverse andere veelbelovende cryptomunten die hun opmars aan het maken zijn.

Het is nooit te laat om mee te liften op een nieuwe cryptocurrency.