Crypto Minen

Crypto minen wordt tot de dag van vandaag nog steeds vaak overgeslagen om verschillende redenen. Zo is de hoge energieverbruik één van de grootste reden waarom mensen niet beginnen met het minen van crypto. Desondanks dit, blijft crypto minen een super interessant onderwerp. Het minen van crypto zorgt er letterlijk voor dat jij ‘gratis’ crypto verdiend. Dit klinkt als muziek in de oren toch? Waarom zou niet iedereen dan nu crypto gaan minen? Is crypto minen voor iedereen weggelegd? Wellicht! Maar met steeds meer uitdagingen lijkt het erop alsof steeds minder mensen zich wagen aan het minen van crypto. Dit komt vooral omdat de meeste niet weten hoe het moet en niet van de vele voordelen af weten. Wil jij zelf crypto gaan minen en vraag je je zelf af of het rendabel gaat zijn? Wij leggen het je graag uit!

Crypto minen

Elektriciteitsverbruik crypto minen

Natuurlijk is energieverbruik een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden als je crypto wilt minen. Want wat heb je nou aan gratis crypto als je energierekeningen hoger zijn dan de opbrengst. Wanneer jij wilt starten met minen ga je natuurlijk op zoek naar een crypto miner. Bij dit proces is het belangrijk om goed te onderzoeken hoeveel hashes de welbetreffende miner kan produceren in combinatie met het energieverbruik. Wij zorgen er altijd voor dat het minen rendabel blijft. Wij geven graag advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Is crypto minen rendabel?

Al hoewel crypto minen altijd al rendabel is geweest kunnen we concluderen dat het minen van crypto onwijs lucratief is geworden door de meest recente bullrun. De terugverdien tijd bij een zakelijke aanschaf van een miner via MinersNederland bij een stabiele koers is ongeveer 9,5 maanden. En dat ook nog eens inclusief de stroomkosten!

De grootste crypto miner die wij aanbieden genaamd GOKU, verdient maandelijks tussen de €900 – €1200 euro voor je. Ben jij benieuwd naar hoeveel de geschatte opbrengst zou zijn als je vandaag een miner had staan? Met deze makkelijke tool kun je dat uitrekenen voor alle mining valuta die wij aanbieden. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen en/of wil jij een crypto miner op maat? Vraag dan hier onder vrijblijvend een offerte op!

goku crypto miner Miners Nederland crypto

Plug & Play

Maatwerk

Een miner op maat